• Assessorament Especialitzat

  T'oferim tot el que necessites per optimitzar les teves inversions

  • Instruments financers flexibles

  • Anàlisi global de les teves inversions

  • Assessorament totalment personalitzat

  Banca Privada - Hombre con traje junto a una mujer con camisa blanca sonriendo y caminando por la calla de una ciudad

Tens motius de sobres per vindre a Caixa Rural

Promoción Asesoramiento integral - Hombres de negocios con traje hablando sobre asesoramiento integral en la oficina

Assessorament integral

El teu assessor personal et dissenyarà, en exclusiva i de manera personalitzada, l'estratègia que hauràs de seguir.

Disposaràs, a més, d'un equip d'experts dedicats a oferir-te un servei 360 graus.

 • Gris oscuro

T'acompanyem en tots els moments importants

 • Invertir els meus estalvis

  Prendre les millors decisions sobre invertir els teus estalvis sempre és més senzill amb l'ajuda de l'equip d'experts de Caixa Rural.

  Disposem de professionals especialitzats en matèria d'estalvi i inversió, per ajudar-te a triar la formula i intentar treure profit dels teus estalvis. Totes les opcions estan subjectes als riscos inherents a la inversió.

 • Verde oscuro abajo
 • Què necessites?

  Gestionar el teu patrimoni i buscar oportunitats d'inversió

  Un assessor analitzarà en exclusiva la situació del teu moment patrimonial per buscar oportunitats d'inversió, tenint en compte que totes les opcions estan subjectes als riscos inherents a la inversió. Seràs tu qui s'inclini per la millor de les opcions, la qual te l'explicarà personalment el nostre equip d'experts i el teu assessor personal.
  Rep també atenció personalitzada i una anàlisi professional per part del nostre equip d'experts, la gestora d'institucions d'inversió col·lectiva (IICs) del Grup Caixa Rural, Gescooperativo.

  Rebaixar la factura fiscal

  Amb el nostre assessorament fiscal, tenim en compte la teva situació personal i busquem productes per a tu amb els millors avantatges financers i fiscals. A més, té una especial importància el moment d'inversió i desinversió en què et trobis.


  L'equip de Banca privada i els experts de Gescooperativo t'ajudaran a treballar amb plusvàlues i minusvàlues. Podràs comptar amb la intel·ligència fiscal que necessites per optimitzar les teves inversions, sempre tenint en compte el teu domicili fiscal.

  Planificar la successió

  El nostre equip t'assessorarà per ordenar el teu patrimoni perquè la successió sigui tan poc onerosa com sigui possible. Tractarem de reduir els costs en el moment de la successió gràcies a la selecció dels actius més interessants per a aquest moment concret.


  L'elecció dels productes i inversions serà clau per aconseguir traslladar el teu patrimoni a la família. A Banca privada, podrem assessorar-te en la selecció de productes i fórmules fiscals més encertades.

  Ordenar l'empresa familiar

  Les empreses familiars tenen avantatges fiscals, però cal dissenyar fórmules societàries per poder gestionar la transmissió de les participacions empresarials en les condicions més avantatjoses fiscalment i financera.

Descobreix el servei d'assessorament especialitzat adreçat a donar resposta a les teves necessitats financeres. Podem diferenciar tres grans tipus d'orientació exclusiva i personal:

 1. Assessorament financer

 2. Assessorament fiscal

 3. Assessorament patrimonial

Gràcies a aquest servei, disposaràs, tothora i amb exclusivitat, del suport i l'orientació d'un gestor personal, així com de l'equip d'experts de la nostra gestora d'Institucions d'Inversió Col·lectiva (IICs) del Grup Caixa Rural, Gescooperativo.

1. Assessorament financer

Tindràs a la teva disposició tota una gamma de productes i serveis, i eines de gestió molt útils per donar resposta a les teves necessitats financeres. Dels productes i serveis que podem oferir-te, en destaquem els següents:

 • Gestió de patrimonis: els nostres professionals gestionaran de manera personalitzada el teu patrimoni, en funció del nivell de risc que estiguis disposat a assumir; obtindràs una resposta àgil i la gestió contínua del patrimoni s'adaptarà a les teves necessitats.

 • (1) Fons d'inversió: disposem d'una àmplia varietat de fons propis creats per la gestora del Grup Caixa Rural, Gescooperativo. Una gestora ubicada entre les primeres posicions del rànquing espanyol, que compta amb el reconeixement de la premsa especialitzada i posseeix el Certificat de Qualitat ISO 9002.

 • (2) Dipòsits estructurats: t'oferim diverses alternatives d'inversió, des de les menys arriscades, amb el 100 % del capital assegurat, fins a les més agosarades, que et permeten aprofitar l'evolució dels mercats.

 • Renda fixa/Renda variable: a través del servei de banca privada, podràs invertir directament en Lletres del Tresor, Bons i Obligacions emeses pel sector públic. També podràs accedir a productes de renda variable i renda fixa. Així com obtenir informació sobre les cotitzacions de valors i mercats en temps real. A més, podràs dur a terme operacions de compravenda en temps real i, si s'escau, directament a través dels nostres canals a distància per mitjà de qualsevol dispositiu PC, mòbil i telèfon; i això, amb tota la comoditat i totes les garanties.

 • (1) SICAV: vehicle d'inversió que ens permet adaptar-nos a les circumstàncies del mercat amb una repercussió fiscal limitada. Informació de SICAV

L'equip de professionals especialistes de banca privada t'oferirà atenció personalitzada sobre cadascun d'aquests productes o serveis.

Instruments financers flexibles i professionals molt especialitzats.

(1) Consulta el fullet informatiu i el document amb les dades fonamentals per a l'inversor, disponible en les nostres oficines, en els registres de la CNMV i a www.cajaruraldearagon.es.

2. Assessorament fiscal

La nostra intenció és ajudar-te a aconseguir els teus objectius d'inversió. El propòsit del teu assessor personal serà analitzar les teves necessitats i seguir l'evolució de l'economia, els mercats financers nacionals i internacionals i la legislació vigent.

Els nostres experts i assessors faran una anàlisi global de les opcions financeres, de manera que els teus productes financers siguin eficients fiscalment.

Som conscients, i així els ho traslladem als nostres clients tothora, que la fiscalitat és un factor rellevant a l'hora de valorar la rendibilitat d'un producte d'inversió. Per això, els nostres assessors miraran sempre la forma de mantenir-te informat sobre els avantatges fiscals de cadascuna de les teves inversions, i dels canvis legislatius que en matèria fiscal es produeixin i puguin afectar-te.

 

3. Assessorament patrimonial

T'analitzem la composició patrimonial per establir una estructura societària que sigui avantatjosa per al teu moment actual i per al futur.

El propòsit del teu assessor personal serà analitzar les teves necessitats i seguir l'evolució de l'economia, els mercats financers nacionals i internacionals i la legislació vigent.

Amb el suport d'un assessor exclusiu, podràs decidir com planificar la successió de la manera menys onerosa possible des del punt de vista fiscal. Per fer-ho, es treballarà amb solucions fiscals i legals que compleixin amb els teus objectius tothora.

Mitjançant el nostre servei d'assessorament i gestió del patrimoni, t'ajudem a triar la fórmula que s'adapti més bé a les teves necessitats d'inversió a través de carteres gestionades o assessorades. A més, també t'oferim la possibilitat de triar cartera i cistella de fons, una forma eficient de diversificar el patrimoni en àrees geogràfiques, sectors d'activitat i divises, sense oblidar els riscs de tipus de canvi que existeixen en els productes nominats en moneda estrangera.

Sol·licita assessorament patrimonial  ➜

Acceso a Gescooperativo - Reunion de perdonas de traje en la oficina en una reunion

Novetats en fons

L'equip de Gescooperativo estarà a la teva disposició

La gestora de les Caixes Rurals d'Espanya ha rebut diversos premis pels fons i per la seva forma de treballar com a gestora.

 • Turquesa

Productes i serveis exclusius que t'interessaran

Planes de Pensiones - Pareja senior abrazados mientras que sonrien en un parque rodeados de arboles

Indicador Riesgo 1/7 - Planes de Pensiones - ca

El nivell de risc dels nostres plans de pensions oscil·la entre 2 i 7. És un indicador que mesura el risc del pla de pensions i es calcula a partir de dades històriques que, no obstant això, poden no constituir una indicació fiable del futur perfil de risc del pla. A més, no hi ha garanties que la categoria indicada romandrà inalterable i pugui variar al llarg del temps. Pots consultar la informació relativa al nivell de risc dels nostres plans de pensions a www.segurosrga.es. 

Icono de llaveIcono de llave El cobrament de la prestació o l'exercici del dret de rescat només és possible en cas d'esdeveniment d'alguna de les contingències o supòsits excepcionals de liquiditat regulats en la normativa de plans i fons de pensions.

Icono de llaveIcono de llave El valor dels drets de mobilització, de les prestacions i dels supòsits excepcionals de liquiditat depèn del valor de mercat dels actius del fons de pensions i pot provocar pèrdues rellevants.

 • Distints tipus de plans per triar el que millor s'adapti al teu perfil de risc.

 • Planifica la teva jubilació avui amb una àmplia gamma de plans de pensions.

 • Flexibilitat en les aportacions que et permeten triar, quant i quan anar aportant al teu pla.

 • I gaudeix d'estalvi fiscal que suposa reduir les teves aportacions de la base imponible de l'IRPF.

Carteras Premium - Hombre con camisa y móvil en la mano, y mujer de negocios con cafe en la mano sonriendo en la oficina

El valor de les inversions en fons està subjecte a les fluctuacions del mercat i als riscos inherents a la inversió en valors.

 • Modalitat per a la gestió discrecional i individualitzada de la teva cartera

 • Llindar mínim d'inversió de 100.000 €

 • Opció d'inversions tant en renda variable com en fons del grup i gestores internacionals

  (**) 
   

Carteras de Acciones - Dos manos, una con un bolígrafo y otra con una tablet en la oficina

El valor de les inversions en fons està subjecte a les fluctuacions del mercat i als riscos inherents a la inversió en valors.

 • Distintes carteres especialitzades, amb polítiques d'inversió i llindars d'inversió a mida

 • El llindar mínim d'inversió és des de 25.000 €.

   

 • Opció de fer inversions tant en renda variable com en accions de companyies o en fons cotitzats en borses.