• Banca Privada

    Serveis d'assessorament especialitzat

    Descobreix el servei d'assessorament especialitzat de Caixa Rural adreçat a les necessitats financeres dels nostres clients.

    Asesoramiento Especializado - Hombre de traje en una reunión de negocios mirando por la ventana con papeles en las manos
  • Gris oscuro
Asesoramiento Patrimonial - Dos personas de negocios con traje contentos trabajando juntos en la oficina

T'analitzem la composició patrimonial per establir una estructura societària que sigui avantatjosa per a la teva situació.

Amb el suport d'un assessor exclusiu, podràs planificar la successió de la manera menys onerosa possible. Es treballarà amb solucions fiscals i legals que compleixin amb els teus objectius tothora. 

Asesoramiento Fiscal - Persona de traje hablando en una reunión en la oficina

El nostre treball és ajudar-te a aconseguir els teus objectius d'inversió.

Els nostres experts i assessors faran una anàlisi global de les opcions financeres, de manera que els teus productes financers siguin eficients fiscalment. 

Asesoramiento Financiero - Compañeros de trabajo trabajando juntos en la oficina sonriendo y con una tablet en la mano

Tindràs a la teva disposició tota una gamma de productes i eines de gestió molt útils per donar resposta a les teves necessitats financeres.

Descobreix tota la gamma de productes i serveis que els nostres especialistes de banca privada posaran a la teva disposició. 

Apps moviles ruralvia app - Manos cogiendo un móvil para consultar la evolucion de sus inversiones

Evolució de les teves inversions

L'evolució de les teves inversions a l'instant

Si vols saber com evolucionen els teus productes financers i d'inversió, gràcies al servei de banca a distància podràs fer-ne un seguiment exhaustiu des del mòbil i amb només un clic.