• Disfruta de mi jubilación

  Tranquilidad, estabilidad y un gran futuro por delante

  Es el momento de recoger todo lo que has sembrado.

  Momento mi jubilacion - Pareja senior sonriendo abrazados celebrando su jubilacion en un parque rodeados de naturaleza y arboles
 • Verde oscuro abajo
 • Modulo texto mi jubilacion - Pareja senior sonriendo y bailando en el salon de su casa

  Gestiona els teus estalvis i ingressos de la forma més eficient

  Després de tants anys treballant, ha arribat, finalment, el moment de la teva jubilació. Sabem que ara només vols gaudir, amb tranquil·litat, sense ensurts. I no hi ha cap dubte que t'ho mereixes.

  Portar els teus comptes de manera eficient és una de les millors garanties per saber que la teva jubilació serà aquella etapa de creixement personal amb la qual fa anys que somies, i a Caixa Rural d'Aragó volem ajudar-te a fer-ho. Amb totes les garanties.

  Volem que les teves úniques preocupacions siguin escollir la destinació del teu pròxim viatge o decidir on convidaràs a menjar la teva família. Nosaltres ens ocuparem d'ajudar-te amb tota la resta: rebaixar la teva factura fiscal, planificar la teva successió... una gestió eficient dels teus estalvis i ingressos és possible i, de fet, és la millor manera d'assegurar-te una jubilació tranquil·la. Deixa-ho a les nostres mans.

 • Gris oscuro

Todo esto está especialmente pensado para ti

Carteras Banca Privada - Hombre de negocios con traje, camisa, corbata, reloj y gafas en la mano, pensando en una sala de reuniones mirando un papel

El valor de les inversions en fons està subjecte a les fluctuacions del mercat i als riscos inherents a la inversió en valors.

 • A la teva disposició una àmplia selecció de carteres

 • Confiança i seguretat a través de distints vehicles per invertir

 • Control i seguiment amb el suport d'un equip d'experts 

  (**)