• Caja Rural de Aragón

  Cercador d'oficines i caixers

  Grupo Caja Rural
 • Mès de 8.300 caixers a Espanya.

  Segur que ens tens molt a prop, troba al mapa la sucursal més propera i treu diners a dèbit SENSE COMISSIONS. Pots cercar el teu caixer més proper, també, a l'aplicació Ruralvía mòbil, en el 91 334 67 82 o en el 900 822 670 (telèfon gratuït).

Treu diners a dèbit sense comissions

La retirada d'efectiu a dèbit amb les nostres targetes serà SENSE COMISSIÓ (1) als caixers del Grup Caixa Rural (2), així com als caixers d'altres Caixes Rurals (3). I amb condicions preferents als caixers d'Euronet, Euro Automatic Cash, Grupo Cajamar, Laboral Kutxa, Bankinter, Deutsche Bank, Cashzone, Caja Almendralejo, Caja Ingenieros, Bankoa, Banco Pichincha, Arquia i Caixa Guissona, sempre que no hi hagi una oficina de Caixa Rural en el mateix codi postal.

Més d'11.000 caixers al teu servei.

A la resta de caixers, repercutirem la comissió per retirada d'efectiu que l'entitat propietària del caixer ens liquidi conjuntament amb la mateixa operació. En qualsevol retirada d'efectiu, els caixers t'informaran degudament dels costos de la transacció abans d'acceptar l'operació. Et recordem que pots localitzar la xarxa de caixers de la nostra entitat i del Grup Caixa Rural aquí, a l'aplicació Ruralvía mòbil, en el 913 346 780 o en el 900 822 670.
 

Cajeros acuerdo

Encara no saps tot el que pots fer als nostres caixers?

Actualment, a través del caixer de Caixa Rural tens la possibilitat de portar a terme múltiples operatives a qualsevol hora del dia, perquè estan disponibles les 24 hores, els 365 dies de l'any.

Les opcions més utilitzades són la disposició d'efectiu i les consultes tant de saldo com de moviments.

T'expliquem altres operatives disponibles al caixer i que et puguin resultar molt útils:

 1. Recàrrega de telèfon mòbil

  Si disposes d'un telèfon amb targeta de prepagament, podràs fer la recàrrega i en temps real rebràs un missatge amb la confirmació de l'operació. Ràpid i fàcil!

 2. Traspàs a compte

  Pots traspassar el saldo disponible de la teva targeta de crèdit a la teva llibreta d'estalvi o compte corrent per atendre qualsevol imprevist que tinguis.

  Al caixer, aquesta operativa s'identifica com “Traspàs a compte”.

 3. Transferències

  Si necessites fer un pagament a una altra persona o empresa per mitjà d'una transferència, en qualsevol moment i des de qualsevol dels nostres caixers amb els 20 dígits del compte del beneficiari podràs fer l'operació.

 4. Carregar la teva targeta virtual

  Si vols comprar a l'Internet i ets titular d'una targeta virtual, podràs carregar amb saldo la targeta, amb càrrec al teu compte.

 5. Dipòsits d'efectiu

  Si tens la necessitat d'ingressar diners en el compte, ho podràs fer directament des del caixer, seleccionant l'opció “Operacions sense targeta” i “Ingrés a compte”.

 6. Reintegrament DIMO

  També podràs treure diners del caixer sense necessitat de disposar de la targeta, gràcies al nostre servei DIMO. Introdueix l'import que vols enviar i el número de telèfon del destinatari. DIMO enviarà un SMS al telèfon que hagis triat, amb una clau segura, i la persona podrà retirar l'efectiu en qualsevol caixer en què hi hagi aquesta opció.

  Dins l'aplicació, abans de fer l'enviament, tindràs la possibilitat de consultar el caixer disponible més proper.

 7. Ingrés en targeta de crèdit

  Si al llarg del mes has fet compres i el teu límit està gairebé exhaurit, pots fer una simple operació ingressant diners en la targeta amb càrrec al teu compte, i d'aquesta manera alliberaràs límit de la targeta i podràs seguir fent-ne ús.

 8. Pagament de rebuts i tributs

  Quan un rebut no el tinguis domiciliat en el teu compte o llibreta i necessitis pagar-lo, des dels nostres caixers pots fer el pagament introduint-hi quatre dades que et sol·licitarem i que pots trobar al rebut o tribut que hagis de pagar.