• Caixa Rural

    Compromesa amb les persones

    Una entitat lligada al territori

    Edificio Caja Rural de Aragón
Icono de Cercanía siempre de persona a persona

Unión Nacional de Cooperativas de Crédito

Caixa Rural d'Aragó forma part de la Unión Nacional de Cooperativas de Crédito (UNACC), del Grup Caixa Rural, així com de l'Associació Espanyola de Caixes Rurals. La Unión Nacional de Cooperativas de Crédito (UNACC), constituïda l'any 1970, és la patronal del sector de cooperatives de crèdit que ostenta la representativitat institucional.

Icono de Fomentamos la banca cooperativa

Fomentem la banca cooperativa

La nostra llarga trajectòria en l'àmbit de la banca cooperativa la posem al servei dels nostres clients i socis, als quals mirem d'oferir en tot moment un servei proper i eficient amb una gamma de productes i serveis competitius. La nostra responsabilitat social, orientada al territori, s'uneix al nostre compromís de contribuir en el progrés i desenvolupament de totes aquelles zones on tenim implantació.

Icono de Una entidad con vocación de servicio

Orgull rural

Caixa Rural d'Aragó, amb més de 700 empleats, supera les 200 oficines en municipis d'Aragó, Lleida i la Rioja. Al voltant del 60 % d'aquests municipis en què està present Caixa Rural d'Aragó, 117 en termes absoluts, tenen menys de 2000 habitants. I 40 d'aquestes poblacions tenen una població inferior a 500 habitants.  

Ens vols conèixer més?

  • Una cooperativa de crèdit al servei de la seva àrea d'influència

Cercanía

PROXIMITAT

El nostre valor insígnia per excel·lència, que ens lliga al territori i als nostres clients, que fa que la nostra calidesa impregni la nostra relació i el savoir-faire.

Colaboracion

COL·LABORACIÓ

La nostra forma d'aconseguir resultats: ajudant i demanant ajuda, sentint els problemes d'altres com a propis i cercant les millors solucions per a tothom.

Entusiasme

ENTUSIASME

Perquè fem les coses amb alegria i en gaudim, sent optimistes i oferint sempre la nostra millor versió a clients i companys.

Sencillesa

SENCILLESA

Amb la millor manera de fer les coses de forma eficaç, transparent i àgil, millorant per tant el nivell de confiança en els nostres clients i en la societat que ens acull.

  • "Ser la Caixa pròxima, amb persones que t'escolten i acompanyen per a ajudar-te a aconseguir els teus somnis i aconseguir un futur millor."

trabaja con nosotros

Treballa amb nosaltres

Tant si ja ets tot un professional amb experiència, com si ets un estudiant o just t'has graduat i estàs interessat a participar en el nostre programa de pràctiques, ja estàs a punt de poder formar part de Caixa Rural d'Aragó.

Accedeix a Ruralocupació, coneix les nostres ofertes i deixa'ns les teves dades perquè puguem posar-nos en contacte amb tu.