• 1/6

  Aquest número és indicatiu del risc del producte, sent 1/6 indicatiu de menor risc i 6/6 de més risc. 

  L'entitat està adherida al Fons de Garantia de Dipòsits Espanyol d'Entitats de Crèdit El Fons garanteix els dipòsits en diners fins a 100.000 euros, per titular i entitat. 

  Icono de llaveIcono de llave El reemborsament, rescat o la devolució anticipada d'una part o de tot els diners invertits està subjecte a comissions o penalitzacions.

  Icono de llaveIcono de llave El reemborsament, rescat o la devolució anticipada d'una part o de tot els diners invertits està subjecte a un termini de preavís mínim rellevant.

 • Dipòsits

  Invertir els teus estalvis pot ser més fàcil ara

  T'ajudem a trobar el dipòsit que s'adapti més bé a la teva forma d'estalviar, de forma segura i còmoda, per mirar de treure més rendibilitat als teus diners.

  Depósitos particulares - Joven feliz junto a su pareja usando una tablet en la habitación de su casa
 • Gris oscuro
 • Turquesa
 • Gris oscuro
 • Preguntes freqüents

  Què és un dipòsit a termini fix?

  Un dipòsit a termini (també anomenat imposició a termini fix) és un producte que consisteix en el lliurament d'una quantitat de diners a una entitat bancària durant un temps determinat. Transcorregut aquest termini, l'entitat torna els diners, juntament amb els interessos pactats. També pot ser que els interessos es paguin periòdicament mentre duri l'operació. Els interessos es liquiden en un compte corrent o llibreta que el client haurà d'haver obert en l'entitat a l'inici de l'operació.

  Quina diferència hi ha entre un dipòsit a termini i els terminis a la vista (comptes corrents i llibretes d'estalvi)?

  Els dipòsits a termini tenen una “data de venciment”, que és quan es poden retirar els diners i els interessos sense pagar una penalització o comissió per això. No es pot disposar de la quantitat dipositada fins a la data de venciment.

  Si et calgués disposar dels teus estalvis abans de la data de venciment, normalment hauràs de pagar una penalització o una comissió per cancel·lació anticipada. També hi ha dipòsits que no permeten la cancel·lació anticipada o que només la permeten en condicions especials.

  En termes generals, els dipòsits a termini t'ofereixen un interès més elevat que els dipòsits a la vista.

  En els dipòsits a terminis no es permeten domiciliacions de rebuts i nòmines, ni altres conceptes de moviment de cobraments i pagaments.
   

  Com és la fiscalitat dels dipòsits?

  A efectes de l'IRPF, les rendes obtingudes per aquest tipus de productes es qualifiquen fiscalment com a rendiments de capital mobiliari. Aquest rendiment se sotmetrà a la retenció, i s'integrarà en la base imposable de l'estalvi. Tributarà d'acord amb la següent escala:

  DES DEFINS ATIPUS
  06.000,0019%
  6.000,0150.000,0021%
  50.000,01En endavant23%

  El tipus de retenció és del 19 %

  Quan et pot interessar contractar un dipòsit a termini?

  • Si tens diners extra que no necessitaràs durant un temps.

  • Si pots obtenir un tipus d'interès igual o superior al d'altres productes.
    

 • Verde oscuro abajo

També et pot interessar

Fondos de Inversion - Hombre maduro de negocios con traje gris, hablando por el movil y portatil, sentado en un banco en una ciudad
 • Tria un pla d'inversió a la teva mida

 • Participa dels mercats financers de renda fixa i variable

 • Beneficia't de l'assessorament i gestió de professionals especialitzats

  (**)

Asesoramiento Especializado - Hombre de traje en una reunion de negocios mirando por la ventana con papeles en la mano

Rep en exclusiva el suport i l'orientació d'un gestor personal per a tu, així com de l'equip d'experts de Gescooperativo, la Societat Gestora d'Institucions d'Inversió Col·lectiva del Grup de Caixes Rurals.

 • Assessorament Fiscal

 • Assessorament Financer

 • Assessorament Patrimonial