• 1/6

  Aquest número indica el risc del producte, sent 1/6 indicatiu de menor risc i 6/6 de major risc.

  L'Entitat està adherida al Fons de Garantia de Dipòsits Espanyol d'Entitats de Crèdit. El Fons garanteix els dipòsits en efectiu fins a 100.000 euros, per titular i entitat.

  Aquest indicador fa referència als comptes corrents. Els fons d'inversió tenen el seu indicador de risc, i no cal que els correspongui el mateix nivell.
 • T'hi ajudem?

  Un gestor et trucarà per assessorar-te
  Com et dius?
  Responsable: Caixa Rural Finalitat: atenció, gestió i tramitació de la seva sol·licitud així com l'enviament de comunicacions comercials de productes i/o serveis comercialitzats pel Responsable. Legitimació: interès legítim i consentiment de l'interessat. Destinataris: No se cediran dades a tercer excepte obligació legal. Drets: Com a titular de les dades, vostè té dret a accedir, actualitzar, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, dirigint-se a Caixa Rural, amb domicili social en [weg:dirección_ca], o en l'adreça de correu electrònic dpo_craragon@cajarural.com, adjuntant còpia del seu DNI.
 • Verde oscuro abajo

També et pot interessar 

Asesoramiento Especializado - Hombre de traje en una reunion de negocios mirando por la ventana con papeles en la mano

Rep en exclusiva el suport i l'orientació d'un gestor personal per a tu, així com de l'equip d'experts de Gescooperativo, la Societat Gestora d'Institucions d'Inversió Col·lectiva del Grup de Caixes Rurals.

 • Assessorament Fiscal

 • Assessorament Financer

 • Assessorament Patrimonial 

Depositos a plazo fijo - Pareja joven sentados encima de la cama en su casa con una tablet en las manos buscando depositos

Indicador Riesgo 1/6 - Depósitos - ca

1/6

Aquest número és indicatiu del risc del producte, sent 1/6 indicatiu de menor risc i 6/6 de més risc. 

L'entitat està adherida al Fons de Garantia de Dipòsits Espanyol d'Entitats de Crèdit El Fons garanteix els dipòsits en diners fins a 100.000 euros, per titular i entitat. 

Icono de llaveIcono de llave El reemborsament, rescat o la devolució anticipada d'una part o de tot els diners invertits està subjecte a comissions o penalitzacions.

Icono de llaveIcono de llave El reemborsament, rescat o la devolució anticipada d'una part o de tot els diners invertits està subjecte a un termini de preavís mínim rellevant.

 • Un producto para ahorrar a tu medida

 • Infórmate sobre los importes y plazos disponibles