Canvi de compte  Caixa Rural

Canvia el teu compte en tan sols uns minuts siguis on siguis.

Canviar el meu compte 

Més fàcil,
impossible!

Ara pots canviar els teus rebuts domiciliats, transferències periòdiques i ingressos recurrents des d'una altra entitat al teu compte de Caixa Rural d'Aragó sense moure't, de manera còmoda, ràpida i senzilla. 

Gratuït

El servei és totalment gratuït per als clients de Cajasiete.

Ràpid

Sense paperasses, sense crides, sense visites a la sucursal... sense perdre el temps.

Còmode

És igual on estiguis, accedeix en línia a Ruralvía i ja pots realitzar el teu trasllat.

Fàcil

A la carta, tu decideixes les operacions que vulguis traslladar.

Segur

Amb les teves pròpies i exclusives claus per a realitzar el trasllat.

 

1. Dades

Dona'ns les dades del teu compte antic i de Caixa Rural.

2. Tria

Selecciona els rebuts, transferències periòdiques i ingressos que vols canviar.

3. Confirma

Autoritza la comunicació del canvi de les teves domiciliacions.

4. Coneix

Consulta i gestiona les notificacions quan vulguis.

5. Gestiona

Pots sol·licitar també el tancament del teu compte antic i el trasllat del seu saldo.

 • Funciona així de ràpid

 • Gris oscuro

Preguntes freqüents
Tot el que necessites saber per canviar de compte

 • Què és el servei Canvi de compte?

  Amb el servei Canvi de compte de Caixa Rural podràs fer el canvi de tots els serveis que tinguis domiciliats en la teva altra entitat al teu compte de Caixa Rural d'Aragó de manera fàcil, senzilla i ràpida. Només necessites tenir un dispositiu amb connexió a Internet i començar amb el canvi:

  • Tindràs accés a totes les domiciliacions que tinguis en l'altra entitat i podràs notificar als teus emissors de rebuts les dades del teu compte de Caixa Rural d'Aragó on fer el càrrec.
  • Podràs consultar la llista de les teves transferències periòdiques que tenies donades d'alta perquè puguis tornar a configurar-les en el teu compte de Caixa Rural.
  • Podràs notificar a la teva altra entitat la sol·licitud de tancament del compte, així com el traspàs del saldo restant. Per assegurar-te que es fa aquesta gestió, et recomanem que t'hi posis en contacte directament.

  Per fer el canvi de compte cal ser client de Caixa Rural?

  Efectivament, és imprescindible que tinguis un compte amb nosaltres per poder utilitzar el servei i sol·licitar el trasllat dels teus rebuts, transferències i altres domiciliacions que tinguis en un altre compte corrent. Si encara no tens compte amb nosaltres, pots utilitzar el servei Fes-te client disponible en el nostre web Ruralvía o acostar-te a l'oficina més propera.

  Quant costa el servei Canvi de compte?

  L'ús del servei Canvi de compte de Caixa Rural és completament gratuït i en línia.

  Com accedeixo al servei?

  Disposes de dos models d'accés al servei, en funció de les dades que ens vulguis indicar:

  • Accés a banca en línia: a través d'aquest sistema, si ens facilites les claus de banca multicanal de l'altra entitat, es podrà fer la lectura i identificació automàtica dels diversos rebuts, transferències periòdiques o ingressos recurrents que tinguis en l'altra entitat. Amb aquest sistema només hauràs de seleccionar aquells sobre els quals vulguis fer el canvi i confirmar l'enviament de la notificació.
  • Accés manual: amb aquest sistema d'accés, en no disposar de connexió amb l'altra entitat, hauràs de ser tu qui ens indiqui les dades dels diversos emissors o pagadors als quals vols enviar la notificació amb les dades del teu compte de Caixa Rural

  Per poder fer efectiva la notificació de canvi, et demanarem que signis digitalment les notificacions que vulguis enviar i que pugis la imatge del teu DNI, que s'enviarà junt amb la notificació.

  Puc utilitzar el servei Canvi de compte de Caixa Rural si els meus comptes tenen més d'un titular?

  Sí, podries utilitzar-lo, però només per canviar la domiciliació dels teus rebuts o notificar els teus pagadors del canvi al teu compte de Caixa Rural, sempre que siguis tu l'únic titular del rebut o receptor de l'ingrés.

  Com funciona el canvi de domiciliacions?

  Un cop t'hagis registrat, tan sols hauràs d'iniciar sessió amb les teves claus d'accés a l'entitat en què es troba el compte que vols canviar. El servei Canvi de compte de Caixa Rural d'Aragó analitzarà i identificarà automàticament les domiciliacions que tens i tu podràs seleccionar aquelles que vulguis traslladar a Caixa Rural. Si no es localitzés cap emissor, sempre podràs incloure-hi manualment les dades i nosaltres ens encarregarem de fer-te arribar la informació del teu nou compte. Només hauràs d'indicar en quina data vols que es faci el trasllat efectiu, signar digitalment la notificació a través del web o amb el teu mòbil i enviarem les comunicacions necessàries.

  Quan es triga a canviar les domiciliacions al teu nou compte?

  La durada del canvi varia en funció de cada emissor de rebuts, dependrà de factors com la data de cobrament dels càrrecs gestionats en el compte antic, de la data que s'hagi notificat als proveïdors el canvi o dels terminis de processaments de les noves dades en els sistemes dels emissors, entre d'altres.

  Per això, sempre recomanem que mantinguis obert el teu compte antic de 2 a 3 mesos des que facis el canvi de compte.

  Com funciona el canvi de les transferències o ordres periòdiques?

  El servei Canvi de compte de Caixa Rural reconeix totes les transferències periòdiques que tinguis en el teu compte bancari antic i et facilita les dades perquè puguis tornar a associar-les al teu compte de Caixa Rural a través de Ruralvía d'una forma molt senzilla, sempre que facis servir el servei amb accés a banca en línia.

  Com s'informa a les empreses o persones que m'ingressen diners regularment?

  El servei Canvi de compte de Caixa Rural  identifica els emissors de pagaments que domicilien o ingressen diners regularment en el teu compte antic. Selecciona els qui vulguis informar sobre les teves noves dades bancàries, indica'ns la informació del destinatari i nosaltres ens encarregarem d'enviar-los la notificació corresponent amb les dades del teu compte de Caixa Rural.

  Puc sol·licitar el tancament del meu compte antic a la teva altra entitat?

  Si ho desitges, pots enviar una notificació a la teva altra entitat informant-los del teu interès de tancar el compte que tens amb ells, així com del trasllat del saldo restant al teu nou compte de Caixa Rural. A través del nostre servei Canvi de compte, podràs comunicar a la teva altra entitat que facin les gestions necessàries per complir amb la teva sol·licitud i, fins i tot, la data en què t'agradaria que fos efectiu aquest canvi. Per assegurar-te que aquesta petició sigui atesa per la teva entitat i que la petició es porti a terme, et recomanem que et posis en contacte amb la teva altra entitat.

  Tinc una hipoteca associada al compte que vull tancar. És possible tancar el compte en aquest cas?

  Si tens una hipoteca associada al compte en l'altra entitat, és molt probable que l'entitat no pugui tancar el compte. En general, no es poden cancel·lar fins que la hipoteca no estigui amortitzada. Tanmateix, posa't en contacte amb la teva antiga entitat per obtenir-ne informació.