• El nivell de risc dels nostres plans de pensions oscil·la entre 2 i 7. És un indicador que mesura el risc del pla de pensions i es calcula a partir de dades històriques que, no obstant això, poden no constituir una indicació fiable del futur perfil de risc del pla. A més, no hi ha garanties que la categoria indicada romandrà inalterable i pugui variar al llarg del temps. Pots consultar la informació relativa al nivell de risc dels nostres plans de pensions a www.segurosrga.es. 

  Icono de llaveIcono de llave El cobrament de la prestació o l'exercici del dret de rescat només és possible en cas d'esdeveniment d'alguna de les contingències o supòsits excepcionals de liquiditat regulats en la normativa de plans i fons de pensions.

  Icono de llaveIcono de llave El valor dels drets de mobilització, de les prestacions i dels supòsits excepcionals de liquiditat depèn del valor de mercat dels actius del fons de pensions i pot provocar pèrdues rellevants.

 • Plans de pensions

  Prepara't per gaudir de la teva jubilació

  Planifica la teva jubilació i comença a estalviar avui amb una àmplia gamma de plans de pensions i gaudeix d'importants avantatges fiscals. 

  Planes de Pensiones - Pareja senior abrazados mientras que sonrien en un parque rodeados de arboles
 • Gris oscuro
Plans de pensions cicle de vida

Pla de pensions RGAElmeufutur 2045

Pla de renda variable per a aquelles persones que tinguin una expectativa de jubilació entorn de l'any 2045 i desitgin posicionar-se en un percentatge molt elevat de renda variable per anar bolcant les inversions a posicions més conservadores a mesura que transcorre el temps.